Begeleiding in Thailand, Phuket

We hebben een aparte wintersektie voor Phuket, volg de link.

Begeleiding in Nederland

We hebben een speciaal Tropen programma voor mensen die in de tropen hebben leren duiken, maar ook het nederlandse water op een goede en veilige manier willen ervaren. Onder begeleiding van een ervaren instructeur maakt u 2 duiken in Zeeland, we hebben een 3 tal goede lokaties, waar veel leven te zien valt. En 1 prima lokatie in zoetwater (Zoelen), waar vanaf juni goed te duiken valt.
Max 2 duikers per instructeur.
100 bij 1 persoon,
160 bij 2 pers.
Inclusief alle materialen. De beste (makkelijkste) tijd om te duiken is juni t/m september.

Naast de div. cursussen en opfrissers is het natuurlijk ook mogelijk voor ervaren duikers om begeleide duiken te maken in Nederland. De duiken zijn onder te verdelen in bestaande duikstekken, zoals bijvoorbeeld de Beldert in Zoelen, de Blokkendam in de Grevelingen of Den Osse in de Oosterschelde, of heeft u juist een aparte plek waar u eens wilt duiken?
Vertel het ons en wij zoeken voor u uit wat er allemaal mogelijk is.

Begeleiding in Egypye, Dahab

In Dahab worden alle cursussen en begeleiding vanaf de kant gedaan. Er zijn hier zo'n 20 goede duiksteks waar verschillende duiken kunnen worden gemaakt. Het voordeel van Dahab is dat je zelf je duiken kunt samen stellen en vooral ook redelijk g0ed het tijdstip kunt bepalen.

Begeleiding in Portugal, Algarve

Het duiken in de Algarve is een aparte ervaring, het water kan hier het hele jaar door zowel warm als koud zijn,maar de kust is altijd even hoog. Vanaf de kliffen kan je zo zien of het water die dag helder is, dat betekend dus ook wel wat koeler.
Er kunnen duiken worden gemaakt vanaf de kant, maar ook vanaf de boot.